Kesätyöntekijät toiminnassa mukana

Kesätyöntekijät dronen lennätyksessä

Evisionin toimintaan mukaan hyppäsivät kolme kesätyöntekijää, joista jokainen edistää yrityksen toimintaa eri näkökulmasta.

Taneli Ristola

Olen neljä vuotta tuotantotaloutta LUT- yliopistossa opiskellut Evisionin kesäharjoittelija. Työtehtäväni painottuvat sähköverkkojen älykkääseen kunnossapitoon ja erityisesti dronen lennätystehtävien ja lentotoiminnan parissa työskentelyyn sekä niiden suunnitteluun.

Fiilikset kesätöistä ovat todella hyvät! Ensimmäisiin viikkoihin on ehtinyt sisältyä jo paljon erilaisia tehtäviä niin maastossa kuin toimistolla, joten innolla odotan mitä kaikkea kesä tuo tullessaan. Erityisen mielekästä on päästä työskentelemään alati kehittyvällä alalla ja itseäni kiinnostavien aiheiden parissa.

Antti Kortman

Opiskelijastatuksenani on LUT-yliopiston tuotantotalouden 4. vuoden opiskelija, kuten Tanelillakin. Työnkuvani kesän aikana liittyy älykkään kunnossapidon pariin, painottuen enemmän analytiikan puolelle. Eli työpäivät tulevat pääosin koostumaan kunnossapidon tekoälyalgoritmin opettamisesta ja sen tarkkuuden parantamisesta.

Odottavaisin mielin olen kesäksi töihin tullut ja ensimmäisten viikkojen perusteella työpaikka ja -tehtävät ovat vähintäänkin vastanneet odotuksiani. Jo ensimmäisellä viikolla toimistotehtävien lisäksi olen päässyt myös maastossa suoritettavaan aineiston keruuseen mukaan ja näkemään myöskin analytiikan mahdollistavaa operatiivista toimintaa. Kesältä odotan pääseväni oppimaan paljon uutta niin analytiikan soveltamisesta mielenkiintoisiin käyttökohteisiin.

Mikko Niskanen

Opiskelen kauppatieteitä LUT-yliopistossa, jossa syksyllä alkaa kolmas vuoteni alan parissa. Pääaineeni LUTissa on kansainvälinen markkinointi. Työnkuvani pääpainona on kandidaatin tutkielman tekeminen Evisionille, mutta suoritan myös muita markkinointiviestinnän tehtäviä. Kandidaatin tutkielmassa pohdin Evisionin brändin kehittämistä.

Tämä on toinen kesäni Suur-Savon Sähköllä, joten tiedän jo, että kyseessä tulee olemaan hieno kesä. Kandidaatin tutkielman tekeminen yritykselle oli hieno mahdollisuus, johon tartuin mielelläni. Upeaa on myös se, että pääsen olemaan vahvasti Evisionin toiminnassa mukana.