Etsimme osa-aikaista työntekijää / Haku päättynyt

Tule kehittämään Evisionin älykästä kunnossapitoa ja luomaan uudenlaista edistyksellisen analytiikan kyvykkyyttä sähköverkkojen kunnossapitoon!

Lennämme dronelennokeilla sähköverkkojen yläpuolella, ja kerätyn kuva- ja muun datan käsittelyyn meillä on kehitetty erilaisia algoritmeja. Haluamme niistä entistä parempia ja siksi haemme 9 kk ajaksi osa-aikaista projektityöntekijää, jolla on vahva kiinnostus analytiikkaa, koneoppimista ja sähköverkkojen kunnossapitoa kohtaan. Työtunteja on joustavasti opinnoistasi riippuen noin 10-15 tuntia viikossa. Työ joustaa myös tenttijaksojen ja muiden tärkeiden menojen mukaan!

Teet koneoppimisen opetusmateriaalin annotointia ja osaamisesi lisääntyessä, myös myöhemmin opetat algoritmia, yhdessä osaavien työkavereiden sekä muiden ulkoisten ja sisäisten kumppaneiden kanssa. Nollasta ei tarvitse lähteä liikkeelle vaan annotointi ja opettaminen ovat jo oikein hyvässä vauhdissa! Työsi lopputuloksena syntyy entistä paremmin opetettu koneoppimisen malli, jonka avulla parannetaan häiriöttömän sähkönjakelun edellytyksiä. Tässä työssä pääset oikeasti vaikuttamaan sähkönjakelun tulevaisuuteen.

Haemme tehtävään esimerkiksi sähkötekniikan opiskelijaa, joka on hyvässä vauhdissa opintojensa kanssa. Tutkintosi voi olla esim. DI-, insinööriopiskelija tai vastaava. Etsimme henkilöä, joka on innostunut tekoälyn hyödyntämisestä, edistyksellisestä analytiikasta ja näkee näiden potentiaalin älykkään kunnossapidon rakentamisessa. Arvostamme myös aikaisempaa opintojen aikaista työkokemusta. Plussana python -osaamisesta, mutta ei ole välttämätön edellytys!

Odotamme, että sinulla on erinomaiset viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet sekä hyvä englannin kielen taito. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja kunnianhimoista henkilöä, jolla on halu viedä osaamisensa uudelle tasolle. Toimipiste on Mikkelissä, mutta meillä on myös laajat hybridityökäytäntöjen mahdollistamat etätyömahdollisuudet.

Tarjoamme todella mielenkiintoisen työtehtävän opintojen oheen, jossa pääset vaikuttamaan työsi vaativuustasoon riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi. Työlläsi on suora vaikutus ihmisten elämään ja ympäristöön. Pääset parantamaan sähkönsiirtoasiakkaiden asiakaskokemusta mahdollistamalla lyhyempiä sähkökatkoja ja pienennät kunnossapidosta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Milla Ratia p. 050 577 0703, parhaiten tavoitettavissa 11.1 klo 8-9 sekä 16.1 klo 9-10 ja Joakim Lyyski p. 050 521 9279, 19.1 klo 9-10 sekä 23.1. klo 15-16.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.2.2023 oheisen linkin kautta.

Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa