Kustannustehokkuutta ja älykästä kunnossapitoa

Verkkoyhtiöille koituu vuosittain merkittävästi kustannuksia sekä ennakoiduista kunnossapidon toimista että myrskytuhojen viankorjauksesta. Evision auttaa verkkoyhtiöitä kehittämään kunnossapitoa tehokkaammaksi. Toimintamme ytimessä ovat droneteknologian hyödyntäminen, monimuotoisen datan tehokas käsittely ja tekoälyyn perustuva analysointi.

Tarjoamme verkkoyhtiöille mahdollisuuden merkittäviin kustannussäästöihin, nopeampaan palautumiseen sekä parempaan asiakaskokemukseen lyhyempien sähkökatkojen muodossa.

 Vianpaikannus 

Paikannamme myrskyn tai muun häiriötilanteen jälkeiset vikapaikat tehokkaasti dronelennokeilla. Droneteknologian kyvykkyys myrskyn aikana tai välittömästi sen jälkeen pienentää viivettä vianpaikannukseen ja -korjaukseen. Lyhyemmät korjausajat tuottavat huomattavasti säästöä pienempien vakiokorvausten ansiosta.

Ennakoiva kunnossapito

Suoritamme vuosittaiset sähköverkon määräaikaistarkastukset nopeasti ja kustannustehokkaasti dronelennokeilla. Tarkastukset tehdään kuvaamalla lidar- ja kamerateknologialla sekä tarvittaessa myös muilla kuvantimilla. Analysoimme kuvamateriaalista puuston kasvua ja kehittymistä sekä suoritamme sähköteknistä tarkastusta tehokkaasti tekoälyllä.

Analyysipalvelut

Teemme olemassa olevasta kuva-aineistosta valokuva- ja LIDAR-aineiston analysointia ja löydämme nopeasti vikapaikat. Kuva-aineisto voi olla helikopteri- tai droneavusteisesti kerättyä.

Kysy myös Proof-of-Conceptia

Ennustava kunnossapito

Yhdistämällä dronella kuvattua dataa muihin tietolähteisiin voimme ennustaa tulevia korjaus- ja ylläpitotarpeita, kuten raivaustarvetta tai pylväiden sekä komponenttien kuntoa.

Ajankohtaista

29.8.2022 | UUTISET

PKS Sähkönsiirto ja Evision pilotoivat älykästä sähköverkon kunnossapitoa Pohjois-Karjalassa

   

Lue lisää >
17.8.2022 | UUTISET

Elosen leipomon aurinkokenttää tarkastetaan dronejen avulla Jämsässä

Elosen Jämsässä sijaitsevan leipomon aurinkopaneelikenttää on viime päivinä tarkastettu dronejen avustuksella. Elosen noin 2300 aurinkopaneelista koostuva kenttä on kooltaan Keski-Suomen suurin. Droneilla tehtävän tarkastuksen […]

Lue lisää >
10.8.2022 | UUTISET

Joakim opettaa tietokonetta näkemään sähköverkon komponentit

Joakim Lyyski on viime kuukaudet tehnyt Evisionille diplomityötä, joka valmistui aivan äskettäin. Hän aloitti opiskelut Aalto-yliopistossa vuonna 2016, jossa hän suorittaa Master’s Programme in […]

Lue lisää >