Kustannustehokkuutta ja älykästä kunnossapitoa

Verkkoyhtiöille koituu vuosittain merkittävästi kustannuksia sekä ennakoiduista kunnossapidon toimista että myrskytuhojen viankorjauksesta. Evision auttaa verkkoyhtiöitä kehittämään kunnossapitoa tehokkaammaksi. Toimintamme ytimessä ovat droneteknologian hyödyntäminen, monimuotoisen datan tehokas käsittely ja tekoälyyn perustuva analysointi.

Tarjoamme verkkoyhtiöille mahdollisuuden merkittäviin kustannussäästöihin, nopeampaan palautumiseen sekä parempaan asiakaskokemukseen lyhyempien sähkökatkojen muodossa.

 Vianpaikannus 

Paikannamme myrskyn tai muun häiriötilanteen jälkeiset vikapaikat tehokkaasti dronelennokeilla. Droneteknologian kyvykkyys myrskyn aikana tai välittömästi sen jälkeen pienentää viivettä vianpaikannukseen ja -korjaukseen. Lyhyemmät korjausajat tuottavat huomattavasti säästöä pienempien vakiokorvausten ansiosta.

Ennakoiva kunnossapito

Suoritamme vuosittaiset sähköverkon määräaikaistarkastukset nopeasti ja kustannustehokkaasti dronelennokeilla. Tarkastukset tehdään kuvaamalla lidar- ja kamerateknologialla sekä tarvittaessa myös muilla kuvantimilla. Analysoimme kuvamateriaalista puuston kasvua ja kehittymistä sekä suoritamme sähköteknistä tarkastusta tehokkaasti tekoälyllä.

Analyysipalvelut

Teemme olemassa olevasta kuva-aineistosta valokuva- ja LIDAR-aineiston analysointia ja löydämme nopeasti vikapaikat. Kuva-aineisto voi olla helikopteri- tai droneavusteisesti kerättyä.

Kysy myös Proof-of-Conceptia

Ennustava kunnossapito

Yhdistämällä dronella kuvattua dataa muihin tietolähteisiin voimme ennustaa tulevia korjaus- ja ylläpitotarpeita, kuten raivaustarvetta tai pylväiden sekä komponenttien kuntoa.

Ajankohtaista

5.1.2023 | UUTISET

Etsimme osa-aikaista työntekijää

Tule kehittämään Evisionin älykästä kunnossapitoa ja luomaan uudenlaista edistyksellisen analytiikan kyvykkyyttä sähköverkkojen kunnossapitoon! Lennämme dronelennokeilla sähköverkkojen yläpuolella, ja kerätyn kuva- ja muun datan käsittelyyn […]

Lue lisää >
17.11.2022 | UUTISET

Niko Räsänen liiketoimintapäälliköksi Evisionille

Niko Räsänen (DI) aloittaa Evisionin liiketoimintapäällikkönä 1.12.2022. Räsänen vastaa tekoälyä ja droneteknologiaa hyödyntävän älykkään kunnossapidon liiketoiminnasta. Analytiikka ja datan hyödyntäminen sekä tietovirtojen johtaminen tulevat […]

Lue lisää >
14.10.2022 | REFERENSSI

Valmiutta toimia Järvi-Suomen alueella

Järvi-Suomen alueella sähköverkkojen älykkäässä kunnossapidossa hyödynnetään droneja ja tekoälyä. Evision on luonut sähköverkkoyhtiö Järvi-Suomen Energia Oy:lle valmiuden hyödyntää droneja sekä ennakoivassa kunnossapidossa että vianpaikannuksessa […]

Lue lisää >